Personal training en voeding voor toename van spiermassa
Spieren opbouwen en lichaamsvet verbranden door een combinatie van persoonlijke privétraining en deskundig voedingsadvies. Boek nu een gratis proefles. 
Optimalisering van uw voeding voor gewichtstoename: Amsterdam
Het voelt misschien niet altijd zo, maar uw lichaam is een vetverbrandende, spierversterkende machine. In werkelijkheid is het soort lichaamsbouw dat u op de voorkant van tijdschriften ziet niet te danken aan goede genetica of geluk, maar aan perfect uitgebalanceerde voeding en persoonlijke training.

Bij Timba Motivation hebben we die balans tussen dieet en training precies goed. Hierdoor kunnen we u precies vertellen wat u moet doen om magere spieren te krijgen en uw lichaam te transformeren.

Of u nu uw eerste stappen in personal training overweegt of dat u op zoek bent naar ondersteuning op eliteniveau, ons expertiseniveau is ongeëvenaard. Als het opbouwen van spiermassa uw doel is, neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.
Uw calorie-inname precies goed krijgen zodat u lichaamsvet verbrandt
Als u op zoek bent naar vetvrije spiergroei, bent u zich er waarschijnlijk al van bewust dat een groot deel van het proces plaatsvindt in uw keuken en op uw bord. Misschien maakt u uw maaltijden niet in onze boetiekstudio's klaar, maar dat betekent niet dat u uw vetvrije spiermassa aan het toeval moet overlaten.

Wij ondersteunen u met een enorm scala aan voedingsbehoeften. Minder koolhydraten nodig? Extra calorieën? Wilt u begrijpen welke rol gezonde vetten in uw dieet spelen? Geen probleem. Wilt u weten hoe wei-eiwitpoeder en aminozuren met een vertakte keten een rol spelen bij de opbouw van spieren? Nogmaals, geen probleem! U hoeft zich daarnaast ook geen zorgen te maken – wij zijn ook mensen, dus we doen niet alsof die pittige, zoute, suikerrijke fast-food verlangens niet bestaan!

Of u nu op zoek bent naar een beetje afgestemd eetadvies - of u wilt een complete transformatie en laat ons samenwerken met onze maaltijdvoorbereidings- en leveringspartner om elke dag verse, magere, op winst gerichte maaltijden bij u thuis of op kantoor te brengen; wij zijn er om ervoor te zorgen dat u het lichaam krijgt dat u wilt!
Ervaringen uit de echte wereld van deskundige coaches
U zult zich ongetwijfeld al realiseren dat vrijwel iedereen wel iets te zeggen heeft over afvallen, spiermassa opbouwen of uw dieet precies goed krijgen - ongeacht hun lichaamsbouw of ervaring. Bij Timba Motivation doen we wat we zeggen. In feite doen we al meer dan 15 jaar wat we zeggen. W hebben de onderscheidingen, trofeeën, medailles en de praktijkervaring om het te bewijzen.

Het zal moeilijk zijn om een personal training team in Nederland te vinden met ons niveau van kennis en ervaring als het gaat om optimale spiergroei. Al onze personal trainers hebben deelgenomen of gecoacht op elite niveau in een reeks van competities en sporten. Bovendien worden we regelmatig genoemd in de beste publicaties over een breed scala aan sporten.

Wat betekent dit ervaringsniveau voor u? Het betekent dat u traint en leert met de allerbeste. Geen dieetwaanzin, nieuwe trainingsprogramma's of mirakelhacks - alleen beproefde en wetenschappelijk onderbouwde personal training die zich op het hoogste niveau heeft bewezen. Of u nu een beginner of een professional bent, wij hebben het team dat u nodig hebt om het soort transformatie te bereiken dat de meeste mensen voor onmogelijk houden.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Maaltijdplanning en voedingsondersteuning
Het is eerlijk om te zeggen dat het werken met een personal trainer vaak slechts een deel van het plaatje is als het gaat om het optimaliseren van uw algehele gezondheid. U weet waarschijnlijk al hoe belangrijk het voedsel is dat u eet - en zelfs als een gezond diner als een uitdaging aanvoelt, zijn wij er om u te helpen het goed te doen. Of u nu alleen een paar tips wilt om voeding wat begrijpelijker te maken - of als u met onze partner wilt samenwerken om elke dag kant-en-klare maaltijden aan huis te laten bezorgen, wij kunnen het voor u regelen.
Voedingsadvies en maaltijdplanning worden ook altijd rond u opgebouwd. Wanneer u samenwerkt met Timba Motivation om uw voeding op orde te krijgen, kunt u verwachten dat het advies dat u krijgt net zo gepersonaliseerd is als uw trainingsplan. Zowel ons team als onze partner voor maaltijdbereiding en -bezorging kunnen werken met alle dieetwensen en persoonlijke smaken - dus of u nu glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch, vegetarisch, pescatarisch - of een combinatie van bovenstaande bent, wij zullen u helpen ervoor te zorgen dat wat er op uw bord ligt precies goed is voor de algemene fitheid en gezondheid.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.