Afvallen met personal trainer in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Vetverlies training voor vrouwen in Amsterdam
Vrijwel iedereen heeft probleemzones die voor uw gevoel moeilijk te overzien zijn als u in de spiegel kijkt terwijl u zich aankleedt. Het is niet altijd het cijfer op de weegschaal dat het probleem is. Soms is het gewoon omdat uw lievelingsspijkerbroek wat strakker aanvoelt dan vroeger of omdat uw energieniveau daalt terwijl u vroeger de hele dag door kon.
U bent niet alleen met deze gevoelens. Honderden vrouwen zijn naar onze studios gekomen met precies hetzelfde gevoel. We kunnen u beloven dat als u ons op maat gemaakte trainingsplan voor vrouwen aanpast op uzelf en uw levensstijl, u bijna onmiddellijk een verschil zal voelen in hoe u zich voelt en wat u ziet als u in de spiegel kijkt.
Realistische gezonde voeding en voedingsadvies ontwerpen om die cravings te verslaan
Of het nu gaat om het gemak van een afhaalmaaltijd en een glas wijn of de aantrekkingskracht van een ijscoupe of chocoladereeps avonds laat, we hebben allemaal zwakheden als het gaat om eten en drinken. Het probleem is dat de ongezonde opties meestal het gemakkelijkst te bestellen zijn en het moeilijkst te weerstaan zijn. Daarnaast kan een weekendtraktatie snel de doordeweekse norm worden wanneer het leven druk is.

Bij Timba Motivation gaan personal training en gezonde voeding hand in hand. Wij kunnen u helpen uw manier van denken over voeding te veranderen, te begrijpen waar uw lichaam naar hunkert en u helpen een realistisch maaltijdplan samen te stellen waarmee u sneller vet zult verliezen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden.

Ons voedingsadvies gaat niet over het nieuwste modieuze koolhydraatarme dieet of leven van niets anders dan eiwitshakes, het gaat ons om realistisch advies dat duurzaam en lekker is. Als u besluit dat u een stap verder wilt gaan, kunnen wij u ook in contact brengen met onze partner voor het bereiden en bezorgen van maaltijden. Smakelijke, gezonde maaltijden - dagelijks vers bereid en bij u thuis of op kantoor bezorgd. Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen koken. Wij zorgen ervoor dat elke maaltijd precies op uw behoeften is afgestemd!
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met u samen in uw eigen personal training studio. Hierdoor heeft u privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die u nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Wat zijn uw gezondheids- en fitnessdoelen?
Personal training begint niet op de loopband of bij de gewichtenbank - het begint met een gesprek. Bij Timba Motivation bespreken we waar u naartoe wilt - en als we dat weten, hebt u een personal trainer aan uw zijde die u elke sessie de nodige ondersteuning geeft om uzelf iedere keer weer te overtreffen.
Wij helpen u zichzelf te transformeren. Uw persoonlijke trainingsplan zal niet gebaseerd zijn op een dieet of extreme sportsessies - het zal gebaseerd zijn op de echte wetenschap en de bewezen lichaamstransformatietechnieken die we al meer dan 15 jaar met succes toepassen bij onze klanten!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Uw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programma’s die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die u in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Onze personal trainers van wereldklasse werken met u samen in uw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens uw sessie exclusief voor u is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.