Personal trainer Amsterdam
Afvallen met personal trainer in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Vetverlies training voor vrouwen in Amsterdam
Vrijwel iedereen heeft probleemzones die voor uw gevoel moeilijk te overzien zijn als u in de spiegel kijkt terwijl u zich aankleedt. Het is niet altijd het cijfer op de weegschaal dat het probleem is. Soms is het gewoon omdat uw lievelingsspijkerbroek wat strakker aanvoelt dan vroeger of omdat uw energieniveau daalt terwijl u vroeger de hele dag door kon.
U bent niet alleen met deze gevoelens. Honderden vrouwen zijn naar onze studios gekomen met precies hetzelfde gevoel. We kunnen u beloven dat als u ons op maat gemaakte trainingsplan voor vrouwen aanpast op uzelf en uw levensstijl, u bijna onmiddellijk een verschil zal voelen in hoe u zich voelt en wat u ziet als u in de spiegel kijkt.
Realistische gezonde voeding en voedingsadvies ontwerpen om die cravings te verslaan
Of het nu gaat om het gemak van een afhaalmaaltijd en een glas wijn of de aantrekkingskracht van een ijscoupe of chocoladereeps avonds laat, we hebben allemaal zwakheden als het gaat om eten en drinken. Het probleem is dat de ongezonde opties meestal het gemakkelijkst te bestellen zijn en het moeilijkst te weerstaan zijn. Daarnaast kan een weekendtraktatie snel de doordeweekse norm worden wanneer het leven druk is.

Bij Timba Motivation gaan personal training en gezonde voeding hand in hand. Wij kunnen u helpen uw manier van denken over voeding te veranderen, te begrijpen waar uw lichaam naar hunkert en u helpen een realistisch maaltijdplan samen te stellen waarmee u sneller vet zult verliezen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden.

Ons voedingsadvies gaat niet over het nieuwste modieuze koolhydraatarme dieet of leven van niets anders dan eiwitshakes, het gaat ons om realistisch advies dat duurzaam en lekker is. Als u besluit dat u een stap verder wilt gaan, kunnen wij u ook in contact brengen met onze partner voor het bereiden en bezorgen van maaltijden. Smakelijke, gezonde maaltijden - dagelijks vers bereid en bij u thuis of op kantoor bezorgd. Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen koken. Wij zorgen ervoor dat elke maaltijd precies op uw behoeften is afgestemd!
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met je samen in jouw eigen personal training studio. Hierdoor heb je privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die je nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Niemand wil in een rij wachten om apparatuur te gebruiken die moet worden schoongemaakt voordat je gaat trainen. Bij Timba Motivation zijn we er trots op dat we het anders doen. Bij ons geniet je van een in-house personal trainer en een eigen persoonlijke workoutpod. Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens jouw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die je nodig hebt!
Wat zijn jouw gezondheids- en fitnessdoelen?
Personal training begint niet op de loopband of bij de gewichtenbank - het begint met een gesprek. Bij Timba Motivation bespreken we waar je naartoe wilt - en als we dat weten, heb je een personal trainer aan je zijde die je elke sessie de nodige ondersteuning geeft om jezelf iedere keer weer te overtreffen.
Wij helpen je jezelf te transformeren. Jouw persoonlijke trainingsplan zal niet gebaseerd zijn op een dieet of extreme sportsessies - het zal gebaseerd zijn op de echte wetenschap en de bewezen lichaamstransformatietechnieken die we al meer dan 15 jaar met succes toepassen bij onze klanten!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Jouw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programmas die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die jou in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Personal training
Onze personal trainers van wereldklasse werken met je samen in jouw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens jouw sessie exclusief voor jou is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
Online training
Kan je niet naar de studio komen? Ben je op reis met je werk? Wil je je training bijhouden tijdens een vakantie? Geen probleem! Met onze op maat gemaakte trainingsapp en live video sessies kan jouw personal trainer je gefocust en op koers houden, waar het leven je ook brengt.
Ondersteuning van de voeding
We kunnen een ongelooflijk scala aan voedingsinformatie, advies en partnerdiensten aanbieden - van informele eettips tot gezonde, kant-en-klare maaltijden die zijn bereid met jouw doelen in gedachten en die elke dag vers bij je aan de deur worden bezorgd.
Spieren opbouwen
Spiergroei kan een enorm verschil maken voor de vorm van het lichaam - het geeft je een strakker, meer afgetraind lichaam terwijl het je helpt om je sterker en zelfverzekerder te voelen. Elke personal trainer van Timba Motivation weet precies wat er nodig is om vetvrije spieren op te bouwen.
Gewichtsverlies
Als je wilt af te vallen, zal jouw personal trainer een programma op maat opstellen dat gericht is op het verminderen van lichaamsvet. Voortdurende ondersteuning maakt het oneindig veel gemakkelijker om naar jouw doel te blijven werken, veelvoorkomende fouten te vermijden en gezond te blijven terwijl de weegschaal beweegt.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.