Afvallen met personal trainer in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Afvallen met hulp van onze personal trainers
Wanneer we met klanten praten over persoonlijke trainingssessies, komt gewichtsverlies bijna altijd ter sprake.

Misschien bent u wat zwaarder dan u zou willen - of misschien heeft u alleen een paar probleemzones die u wilt verstevigen. Of misschien hoopt u op een complete lichaamstransformatie - een complete ommekeer in hoe u tegen beweging en eten aankijkt.

Wat uw doel ook is, wij zijn er absoluut zeker van dat we de vaardigheden en kennis hebben om u daar te brengen. We beschikken niet alleen over de beste personal trainers, maar ook over uitstekende boetiekstudio's waar u één-op-één-trainingssessies krijgt - elke minuut brengt u dichter bij uw doel.

Er bestaat geen dieet of trainingsprogramma van twee weken dat u zal helpen gewicht te verliezen en het resultaat te behouden - in plaats daarvan werken we met u samen om zinvolle, duurzame en blijvende veranderingen in uw levensstijl aan te brengen. Effectieve trainingssessies - realistisch voedingsadvies - levensveranderende resultaten.

Zet de eerste stap. Boek nu een gratis consultatie met de beste personal trainers in Amsterdam!
Hoe kunnen we u helpen gewicht te verliezen?
Wij zijn er om u bij elke stap te helpen. Eerst stellen we na uw eerste gratis consult een stappenplan op om het begin van uw reis met ons en de doelen waar we samen aan zullen werken in kaart te brengen. Als het op vetverlies aankomt, wint juist langzaam en gestaag de race. Andere sportscholen zetten u misschien op een beperkend dieet of beloven u een transformatie van twee weken. Voor het team van Timba Motivation is uw gezondheid en fitheid op lange termijn de prioriteit. We willen dat u zich nog vele jaren goed voelt.

Uw trainingsplan zal hand in hand gaan met het dieetadvies dat wij u geven - het is van cruciaal belang dat zowel uw trainingen als uw voeding aangepast worden genomen als het gaat om gewichtsverlies, vetverlies en lichaamstransformatie.
Zoveel voedingsondersteuning als u nodig heeft
Als vetverlies uw doel is, heeft u waarschijnlijk het gevoel dat de moderne wereld de kansen tegen u in het harnas jaagt.

Helaas wel. Hier in Amsterdam kunt u binnen 15 minuten een hamburger, pizza, fles wijn of bak ijs (of alle vier) voor de deur hebben staan. U bent zeker niet de enige als u door tijdgebrek grijpt naar een fastfood app of een kant-en-klaar broodje lunch.

Het goede nieuws is dat wij een aantal oplossingen hebben. Of uw dieet nu een beetje bijgeschaafd moet worden - of dat u gezonde maaltijden nodig heeft die speciaal op uw fitnessdoelen zijn afgestemd en elke dag vers bij u worden bezorgd, wij kunnen u helpen.

Vetverlies gaat niet over het nuttigen van alleen maar proteïneshakes en avocado's - wij helpen u precies te begrijpen wat er nodig is voor een gezond lichaam dat in balans is en dat u van energie voorziet op een manier waarbij u zich geweldig voelt.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Een gespecialiseerd trainingsprogramma voor vetverlies
Wanneer u werkt met een personal trainer van Timba Motivation, kunt u betere resultaten verwachten - niet omdat we een geheim dieet of trainingsplan hebben, maar omdat we de wetenschap kennen die nodig is om uw persoonlijke doelstellingen te verpletteren en de persoon die u in de spiegel ziet volledig te veranderen.
Als u Timba Motivation uw plannen voor vetverlies toevertrouwt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderzoeken van een dieetplan of het vinden van een balans tussen cardio- en krachttraining – u kunt uw doelen met een gerust hart aan ons toevertrouwen, in de veilige wetenschap dat we er alles aan zullen doen om uitzonderlijke resultaten te behalen.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
Vetverlies leidt tot andere verbeteringen van de levensstijl
Als u met een personal trainer werkt om vet te verliezen, zult u niet alleen slanker worden en meer vertrouwen in uw figuur krijgen - het zal u waarschijnlijk ook voordelen opleveren waar u misschien niet aan gedacht had.

Vandaag de dag hebben de meeste mensen een tamelijk sedentaire levensstijl - en daardoor kunnen energieniveaus, motivatie, slaappatronen en andere delen van uw leven soms gewoon een beetje 'uit' voelen. Zelfs na slechts een paar persoonlijke trainingssessies merken mensen vaak dat ze een niveau van energie, drive en focus herontdekken waarvan ze vergeten waren dat ze die konden hebben.

Natuurlijk is een betere fysieke conditie ook goed voor het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het is belangrijk dat u zich nooit down voelt over uw lichaamsvorm - maar uw lichaam maakt ook natuurlijke welzijnshormonen aan als u traint, goed eet en goed rust - dus als u het gevoel hebt dat u zich goed voelt en wel een kick-start kunt gebruiken, zijn personal trainingssessies een prima plek om te beginnen!
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.