Voeding en training voor spieropbouw
Op maat gemaakte trainings- en maaltijdplannen om de spiergroei te versnellen en uw lichaam te transformeren.
Spieropbouw voedingsplan
Wanneer u spieren wilt opbouwen, krijgt het woord 'dieet' een geheel nieuwe betekenis. Vergeet de calorieënbeperking die bedoeld is om lichaamsvet te verwijderen en gewicht te verliezen - in plaats daarvan moet u nadenken over het soort voedsel dat uw lichaam van brandstof voorziet en een effectieve energiebron vormt om u te ondersteunen terwijl u hard traint.

Bij Timba Motivation begrijpen we wat er nodig is om spieren op te bouwen. We kennen de theorie niet alleen van binnen en buiten - onze krachttrainers weten uit eerste hand wat voor soort voeding en training nodig is om spieren te kweken en te behouden.

Onze samenwerking met Fresh Fitness Food is een droom die werkelijkheid wordt als u een trainings- en maaltijdplan wilt waarmee u een fysiek opbouwt dat de meeste mensen niet voor mogelijk houden. Neem vandaag nog contact op met het team en wij vertellen u over onze geloofsbrieven en wat wij u kunnen bieden.
We laten elke persoonlijke trainingssessie tellen
Als u uw lichaamsbouw wilt opbouwen, zal personal training op maat u veel sneller brengen waar u heen wilt dan eenmalige sportsessies.

Waarom?

Ten eerste is er het extra paar ogen. Een rep in slechte vorm is verspilde tijd en energie. Met een personal trainer van Timba Motivation aan uw zijde, kunt u er absoluut zeker van zijn dat elke minuut van uw sessie verstandig wordt besteed. Ten tweede zal een personal trainer ervoor zorgen dat er geen moraalvernietigende plateaus zijn tussen u en het figuur dat u wilt opbouwen - deskundige kennis die ervoor zal zorgen dat u traint op een manier die resulteert in voortdurende groei.

Natuurlijk is er ook de verantwoordingsplicht. Wij weten wat er nodig is om ongelooflijke resultaten te bereiken - en als dat is waar u naartoe wilt, zullen wij ervoor zorgen dat u daar komt.
Vers fitnessvoedsel: Maaltijden van restaurantkwaliteit aan uw deur geleverd
Als het op spieropbouw aankomt, weet u ongetwijfeld al dat naast de persoonlijke training die in onze studio's plaatsvindt, veel van het werk op uw bord zal plaatsvinden.

Het is niet altijd gemakkelijk om vetvrije spieren te kweken zonder uw vetpercentage de pan uit te laten rijzen - en zelfs als u weet wat u moet eten, kost het tijd en moeite om ingrediënten te kopen, de groentes te snijden en de maaltijd te bereiden. 

Dit is precies waarom we samenwerken met Fresh Fitness Food - de beste maaltijdvoorbereiding en bezorgservice voor gezonde maaltijden in Amsterdam.

Samen met u en het FFF-team stellen we een uitgebalanceerd menu en maaltijdplan samen, dat vervolgens wordt bereid en dagelijks bij u thuis of op kantoor wordt bezorgd. Van gezonde snacks tot een heerlijke zondagse lunch - er zijn opties voor elke eetvoorkeur en eetlust. En omdat al hun voedzame gerechten kant-en-klaar zijn, hoeft u zich niet eens zorgen te maken over de afwas.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Personal training gewichtsbeheersing in een privé-omgeving
U kunt er niet omheen, sportscholen kunnen intimiderend zijn - en als u al weinig zelfvertrouwen hebt, kan zelfs het idee om rond te kijken al afschrikwekkend zijn.
Bij Timba Motivation hanteren we een totaal andere benadering van persoonlijke training. Hier geen opschepperij, geen oordeel en geen ongemakkelijke omgeving. U werkt met een toegewijde personal trainer in uw eigen privéruimte voor personal training. U beschikt over uw eigen cardio-, gewicht- en conditioneringsapparatuur in uw eigen gedeelte van de studio. Als de studio niet praktisch is, werken we samen met online trainers om vanuit huis te trainen.
Onze studio's zijn prachtig, uitzonderlijk goed uitgerust en de thuisbasis van een divers team met een enorme verscheidenheid aan achtergronden. Van expertise op het gebied van hormonale onevenwichtigheden en gewichtsbeheersing rond de menopauze tot krachtcoaching van wereldklasse en event training - onze diepte van kennis en begrip is moeilijk te verslaan.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.