Personal training en voedingsadvies in Amsterdam

Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen!
Wat is uw doel?
Voorkeur contact
Wij zullen binnen 1 uur contact met u opnemen

Personal training en voedingsadvies in Amsterdam

Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen!
Wat is uw doel?
Voorkeur contact
Wij zullen binnen 1 uur contact met u opnemen
START NU
Personal Training Amsterdam
Bent u op zoek naar een persoonlijke training die aansluit bij uw fitnessdoelen?

Zo ja, dan hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u: een gratis proeftraining en een cadeaukaart ter waarde van 50 euro, die u zelf kunt gebruiken of aan een vriend kunt schenken. Ervaar zelf hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw gezondheids- en fitnessdoelen.

Heeft u interesse? Vraag dan uw gratis proeftraining aan of neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden met een trainingsprogramma dat perfect bij uw wensen past.
Transformeer uw lichaam en voedingsgewoonten met Timba Motivation!
Timba Motivation! Onze jarenlange ervaring leert ons dat voeding cruciaal is om uw transformatiedoelen te bereiken. Meer dan alleen personal training, bieden we een holistische benadering die zowel uw fysieke als mentale welzijn omvat, waarbij voeding een sleutelrol speelt.

Onze deskundige trainers en fitnessprofessionals begeleiden u in het samenstellen van een effectief eetplan dat gegarandeerd positieve veranderingen teweegbrengt. Voor specifieke voedingsvragen of medische aandoeningen kunnen we u doorverwijzen naar een betrouwbare voedingsdeskundige.

Als u klaar bent voor voedingsadvies dat uw uiterlijk, welzijn en prestaties zal verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Begin vandaag nog aan uw reis naar een gezondere levensstijl met Timba Motivation!"
Haal het beste uit jezelf met onze Personal Training! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken en je algehele gezondheid te verbeteren. Kom langs voor een gratis consult en start jouw reis naar een betere versie van jezelf!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Bij Timba Motivation erkennen we dat elk lichaam en elke levensstijl uniek is. Onze aanpak reflecteert dit met gepersonaliseerde programma's variërend van traditioneel vetverlies en spierversterking tot gespecialiseerde trainingen gericht op specifieke sportdoelen en medische condities. Met onze uitgebreide expertise zetten we u centraal in elke sessie en elk doel, voor een training die echt bij u past.
Onze wereldklasse personal trainers staan voor u klaar in een exclusieve privéruimte, uitgerust met topapparatuur die tijdens uw sessie volledig tot uw beschikking staat. Geniet van ongeëvenaarde expertise in volledige privacy, een luxe trainingservaring die geheel op u is afgestemd.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
Alles-in-één Fitness Oplossing
Bereik je fitnessdoelen met Amsterdam’s beste personal trainers!
Stel je voor dat je jouw fitnessdoelen bereikt en een gezonder en energieker leven leidt. Onze klanten melden niet alleen fysieke verbeteringen, maar ook een groter zelfvertrouwen en mentaal welzijn.
1 EUR Cashback per Sessie
Hoe vaker je traint, hoe meer je bespaart.
 • Begin met een kennismakingssessie
 • Elke sessie is ontworpen om specifieke problemen aan te pakken en je dichter bij jouw persoonlijke doelen te brengen
 • Op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Start het nieuwe jaar met focus en gezondheid
 • Prijzen beginnen vanaf €50 per sessie
 • Begin nu met een gratis proefsessie
Aanmelden
2 EUR Cashback per Sessie
Maximaliseer je besparingen met verbeterde cashback hoe meer je traint.
 • Nodig een vriend uit voor ons programma
 • Elke sessie is ontworpen om specifieke problemen aan te pakken en je dichter bij jouw persoonlijke doelen te brengen
 • Bevorder gezamenlijke trainingen en motivatie
 • Versterk uw sociale connecties door samen te werken aan een gezonder leven
 • Stel samen fitnessdoelen en behaal ze met dubbele support
 • Speciale prijs vanaf €32,50 per sessie
 • Begin nu met een gratis proefsessie
Aanmelden
Bij elke persoonlijke trainingssessie bij Timba Motivation maximaliseren we uw potentieel.
Als u uw lichaamsbouw wilt verbeteren, is onze op maat gemaakte personal training de sleutel tot snellere en effectievere resultaten dan standaard sportsessies.

Hoe bereiken we dit? Ten eerste, door deskundig toezicht. Elke oefening wordt nauwkeurig begeleid om tijd en energie optimaal te benutten. Onze trainers zorgen ervoor dat elke herhaling correct wordt uitgevoerd, waardoor verspilling wordt voorkomen. Ten tweede, met onze expertise helpen we u voorbij elk plateau, zodat u gestaag vooruitgang boekt naar het lichaam dat u wenst.

Daarnaast bieden wij een ongeëvenaarde mate van verantwoordingsplicht. Wij kennen de weg naar uitzonderlijke resultaten en zijn toegewijd om u daarbij te ondersteunen. Bij Timba Motivation is elke sessie een stap dichter bij uw doelen.
Bij Timba Motivation bieden we gewichtsbeheersing door personal training in een privé, niet-intimiderende omgeving.
Weg van de drukte van een gewone sportschool, krijgt u bij ons een persoonlijke ruimte met alle benodigde apparatuur voor cardio, gewichtstraining en conditionering. Voor wie de studio niet praktisch vindt, bieden we ook online trainingen aan.
Onze studio's zijn niet alleen prachtig en uitstekend uitgerust, maar herbergen ook een divers team van experts. Van het aanpakken van hormonale disbalansen en gewichtsbeheersing tijdens de menopauze tot eersteklas krachttraining en evenementvoorbereiding – onze uitgebreide expertise staat garant voor uw succes.
Tarieven
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.