We zijn hier om te helpen! We reageren binnen 2 uur.
Neem contact op
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met u samen in uw eigen personal training studio. Hierdoor heeft u privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die u nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Wat zijn uw gezondheids- en fitnessdoelen?
Personal training begint niet op de loopband of bij de gewichtenbank - het begint met een gesprek. Bij Timba Motivation bespreken we waar u naartoe wilt - en als we dat weten, hebt u een personal trainer aan uw zijde die u elke sessie de nodige ondersteuning geeft om uzelf iedere keer weer te overtreffen.
Wij helpen u zichzelf te transformeren. Uw persoonlijke trainingsplan zal niet gebaseerd zijn op een dieet of extreme sportsessies - het zal gebaseerd zijn op de echte wetenschap en de bewezen lichaamstransformatietechnieken die we al meer dan 15 jaar met succes toepassen bij onze klanten!
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Uw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programma’s die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die u in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Onze personal trainers van wereldklasse werken met u samen in uw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens uw sessie exclusief voor u is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.