Personal training en voedingsadvies in Amsterdam
Bij Timba Motivation brengen we personal training en PT sessies naar een heel nieuw niveau. Ons gepersonaliseerd voedingsadvies zal u helpen uw persoonlijke trainingstransformatie een boost te geven!
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met u samen in uw eigen personal training studio. Hierdoor heeft u privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die u nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Voedingsadvies in Amsterdam
Bij Timba Motivation hebben we tientallen jaren ervaring in het helpen van mensen bij het transformeren van hun lichaam. Hierdoor weten we dat eetgewoonten een enorme invloed hebben op hoe snel u uw transformatiedoelen zult bereiken.

Hoewel de meeste mensen bij ons komen met personal training in hun achterhoofd, is de waarheid dat er vaak net zo veel werk te doen is in uw keuken als in onze trainingsstudio's! Onze holistische benadering van mentaal en fysiek welzijn houdt rekening met elk deel van uw leven - en het voedsel dat u eet is daar een groot onderdeel van.

Hoewel we geen geregistreerde voedingstherapeut in ons team hebben, hebben we wel een ongelooflijk goed geïnformeerde reeks persoonlijke trainers en fitnessexperts die u zullen helpen een eetplan samen te stellen waarvan we 100% zeker zijn dat het zal leiden tot enorme veranderingen wanneer u in de spiegel kijkt.

Als u gespecialiseerde voedingstherapie nodig heeft voor lopende gezondheidskwesties of medische aandoeningen, kunnen we u helpen een geregistreerde voedingsdeskundige te vinden die u kunt vertrouwen. Bent u echter op zoek naar dieetadvies dat de manier waarop u eruit ziet, zich voelt en presteert zal veranderen, bent u precies op de juiste plaats.
Fitness en gewichtsbeheersing
Iedereen is uniek. Afgezien van alleen uw genetische uitstraling spelen ook uw levensstijl, dieet, dagelijkse beweging, slaappatroon en honderden andere factoren een rol bij het creëren van uw individu. Bij Timba Motivation houden we rekening met al deze factoren wanneer we met u praten over een eetplan dat u zal helpen om uw gezondheidsdoelen te bereiken.
Natuurlijk verschillen deze doelen van persoon tot persoon. Voor elke persoon die gewichtsverlies nastreeft, is er iemand anders die magere spieren wil opbouwen, een iets andere lichaamsvorm wil ontwikkelen, een gezonde gewichtstoename wil bereiken of de sportvoeding voor een atletiekevenement wil verfijnen.

Wanneer u met een van onze personal trainers over optimale voeding praat, krijgt u een service die echt op u is toegesneden - niet slechts een standaardaanpak met alleen maar proteïneshakes, kip en boerenkool!
Geen dieetwaanzin - alleen op feiten gebaseerd voedingsadvies
Dankzij het internet zijn er op dit moment duizenden diëten te vinden die beloven dat u snel afvalt. Sommige daarvan werken een tijdje, sommige zijn extreem moeilijk vol te houden en sommige zijn ronduit gevaarlijk.

Hoewel we de aantrekkingskracht van snelle dieetoplossingen en wonderbaarlijke supervoedsels waarderen, is de waarheid dat er geen modieus dieetplan bestaat dat u echt het lichaam zal geven dat u wilt.

Bij Timba Motivation zijn onze voedingsadviezen en maaltijdplannen gebaseerd op het soort deskundige kennis dat jaren kost om op te bouwen. Wanneer we samen met u een voedingsplan opstellen, zal dit gebaseerd zijn op echte wetenschap, legitiem bewijs en ons deskundig begrip van hoe uw lichaam werkt. Het resultaat? Zinvolle en blijvende veranderingen in uw energieniveau, uw zelfvertrouwen en de manier waarop u eruit ziet!
Handig gezond eten op uw maat
Voor veel mensen is tijd de grootste hindernis die een optimale gezondheid in de weg staat.

Alle verplichtingen in het leven in evenwicht brengen met consistent gezond eten is een ongelooflijk moeilijke vaardigheid. Het is dan ook niet gek dat er miljoenen mensen zijn die gewoon niet de tijd hebben om dit onder de knie te krijgen. Als u het gevoel hebt dat de tijd tegenzit, kunnen we met u praten over onze partnerdienst in Midden-Amsterdam die dagelijks gezonde maaltijden aan huis bezorgt.

Wat uw persoonlijke situatie ook is en of u nu hoopt op gewichtstoename, gewichtsverlies, spieropbouw of gewoon eten voor een all-round goede gezondheid, onze partner heeft plantaardige, pescotarische of flexitariër uitgebalanceerde maaltijden die de darmgezondheid bevorderen en uw lichaam 100% laten functioneren.
Veelgestelde vragen
Een eetstoornis is vaak iets waar mensen specialistische hulp bij nodig hebben - en dat is niet iets waar we hier bij Timba Motivation gekwalificeerd voor zijn. We werken echter graag samen met professioneel medisch advies om u te helpen een eetplan op te stellen als onderdeel van uw behandeling.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Uw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programma’s die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die u in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Onze personal trainers van wereldklasse werken met u samen in uw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens uw sessie exclusief voor u is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.