Personal training in Amsterdam
Verdubbel uw Fitnessresultaten met Persoonlijke Training binnen 3 Maanden, onder Begeleiding van Ónze Experts met Meer dan 10 Jaar Ervaring
Wat zijn uw gezondheids- en fitnessdoelen?
Bij Timba Motivation begint persoonlijke training niet op de loopband of bij de gewichtenbank, maar met een openhartig gesprek. Samen verkennen we uw doelen en ambities. Wanneer we uw visie helder hebben, staat er een personal trainer klaar om u bij elke sessie te inspireren en te motiveren, zodat u uzelf steeds weer kunt overtreffen.
Wij zijn toegewijd aan uw transformatie. Uw persoonlijk trainingsplan leunt niet op strikte diëten of extreme sportsessies. In plaats daarvan baseren we ons op solide wetenschappelijke inzichten en beproefde technieken voor lichaamstransformatie, technieken die wij al meer dan 15 jaar succesvol toepassen bij onze klanten. Met Timba Motivation ontdekt u de ware kracht van persoonlijke training.
Deze schitterend voorbereide en stijlvol ingerichte ruimte is exclusief voor u gereserveerd tijdens uw trainingssessies. Hier vindt u alle cardio-, krachttrainings- en mobiliteitsapparatuur die u nodig heeft voor een optimale trainingservaring!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Bij Timba Motivation erkennen we dat elk lichaam en elke levensstijl uniek is. Onze aanpak reflecteert dit met gepersonaliseerde programma's variërend van traditioneel vetverlies en spierversterking tot gespecialiseerde trainingen gericht op specifieke sportdoelen en medische condities. Met onze uitgebreide expertise zetten we u centraal in elke sessie en elk doel, voor een training die echt bij u past.
Onze wereldklasse personal trainers staan voor u klaar in een exclusieve privéruimte, uitgerust met topapparatuur die tijdens uw sessie volledig tot uw beschikking staat. Geniet van ongeëvenaarde expertise in volledige privacy, een luxe trainingservaring die geheel op u is afgestemd.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke coach bij Timba Motivation is hooggekwalificeerd en beschikt over ten minste vijf jaar ervaring in het geven van persoonlijke, één-op-één trainingssessies op maat.
Personal trainer
Personal trainer
Diëtist
Tarieven
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.
De hele zomer lang bij Training Boutique: Elke 10e training gratis!
Bereik uw fitnessdoelen met onze deskundige trainers. Probeer een gratis training en profiteer van deze exclusieve zomerkorting!
Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 2 uur contact met u op om uw training te boeken.