Personal trainer in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Personal training voor algemene gezondheid: Amsterdam
Vandaag de dag is het nog nooit zo belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat u een goed niveau van gezondheid rondom u hebt.

Personal training hoeft niet altijd te gaan over gewichtsverlies of het opbouwen van spieren, soms gaat het er gewoon om ervoor te zorgen dat u de fitste en gezondste versie van uzelf bent - klaar om alles aan te kunnen wat er op uw pad komt.

Lichamelijk welzijn en geestelijk welzijn gaan ook hand in hand - dus als u het gevoel hebt dat u net een beetje scherper zou kunnen zijn, een beetje meer gefocust of u over het algemeen een beetje gemotiveerder en positiever voelt, dan kan personal training bij Timba Motivation de oppepper zijn waar u naar op zoek bent.

Boek vandaag nog een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek met een van onze deskundige personal trainers en kijk of wij het team zijn dat u aan uw zijde wilt hebben tijdens uw fitnessreis.
Wij hebben een omvattend deskundig team
Onze ervaren personal trainers zijn slechts één onderdeel van het totale Timba Motivation team. Naast hen hebben we sportmasseurs, osteopaten, fysiotherapeuten, chiropractors, voedingsdeskundigen, pilates trainers en nog veel meer.

Wat betekent dit voor u?

Trainen bij Timba Motivation geeft u het soort expertise en aandacht die u zou verwachten als u een topatleet zou zijn. Maakt u geen zorgen - dat betekent niet dat we verwachten dat u de volgende marathon van Amsterdam wint - het betekent alleen dat geen middel onbeproefd wordt gelaten om ervoor te zorgen dat uw gezondheid zo goed mogelijk is.

Bij Timba Motivation hoeft u zich geen zorgen te maken of een fysio wel precies begrijpt wat uw trainer u heeft verteld - en u hoeft zich ook niet af te vragen of de ene fitnessprofessional het met de andere eens zal zijn. In plaats daarvan heeft u één team dat kan putten uit de ervaring en observaties van anderen - zodat u er 100% op kunt vertrouwen dat u tientallen jaren ervaring en begrip hebt die elke sessie ondersteunen.
Optimalisering van lichamelijk en geestelijk welzijn
Het klinkt misschien vreemd, maar er zijn veel klanten van Timba Motivation voor wie fysieke fitheid en gezond gewichtsmanagement slechts een gelukkig neveneffect is van hun personal training sessies. Personal training om in de eerste plaats het geestelijk welzijn te bevorderen komt veel vaker voor dan u zou denken.

De wetenschappelijke verbanden tussen lichamelijke fitheid en een betere geestelijke gezondheid zijn bijna ontelbaar. Van de verbeterde focus die u krijgt als u angstige energie wegbrandt tot de verhoogde motivatie en drive die u krijgt als uw bloedsuiker stabieler is - een gezond lichaam is de basis voor een gezonde geest.

Als u met het Timba Motivation team praat, helpen we u veel meer te begrijpen dan alleen hoe sterk of hoe fit u bent. We zullen ons verdiepen in uw slaappatronen, eetgewoonten, wanneer u voelt dat u energie afneemt en een groot aantal andere algemene levensfactoren. Als we u begrijpen, kunnen we uw gezondheids- en fitnessdoelen afstemmen op hoe een uitstekende dag er voor u uitziet.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Maaltijdplanning en voedingsondersteuning
Het is eerlijk om te zeggen dat het werken met een personal trainer vaak slechts een deel van het plaatje is als het gaat om het optimaliseren van uw algehele gezondheid. U weet waarschijnlijk al hoe belangrijk het voedsel is dat u eet - en zelfs als een gezond diner als een uitdaging aanvoelt, zijn wij er om u te helpen het goed te doen. Of u nu alleen een paar tips wilt om voeding wat begrijpelijker te maken - of als u met onze partner wilt samenwerken om elke dag kant-en-klare maaltijden aan huis te laten bezorgen, wij kunnen het voor u regelen.
Voedingsadvies en maaltijdplanning worden ook altijd rond u opgebouwd. Wanneer u samenwerkt met Timba Motivation om uw voeding op orde te krijgen, kunt u verwachten dat het advies dat u krijgt net zo gepersonaliseerd is als uw trainingsplan. Zowel ons team als onze partner voor maaltijdbereiding en -bezorging kunnen werken met alle dieetwensen en persoonlijke smaken - dus of u nu glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch, vegetarisch, pescatarisch - of een combinatie van bovenstaande bent, wij zullen u helpen ervoor te zorgen dat wat er op uw bord ligt precies goed is voor de algemene fitheid en gezondheid.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.