Personal training en voedingsadvies in Amsterdam

Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen!
Wat is uw doel?
Voorkeur contact
Wij zullen binnen 1 uur contact met u opnemen

Personal training en voedingsadvies in Amsterdam

Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen!
Wat is uw doel?
Voorkeur contact
Wij zullen binnen 1 uur contact met u opnemen
START NU
Personal Training Amsterdam
Bent u op zoek naar een persoonlijke training die aansluit bij uw fitnessdoelen?

Zo ja, dan hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u: een gratis proeftraining en een cadeaukaart ter waarde van 50 euro, die u zelf kunt gebruiken of aan een vriend kunt schenken. Ervaar zelf hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw gezondheids- en fitnessdoelen.

Heeft u interesse? Vraag dan uw gratis proeftraining aan of neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden met een trainingsprogramma dat perfect bij uw wensen past.
Transformeer uw lichaam en voedingsgewoonten met Timba Motivation!
Timba Motivation! Onze jarenlange ervaring leert ons dat voeding cruciaal is om uw transformatiedoelen te bereiken. Meer dan alleen personal training, bieden we een holistische benadering die zowel uw fysieke als mentale welzijn omvat, waarbij voeding een sleutelrol speelt.

Onze deskundige trainers en fitnessprofessionals begeleiden u in het samenstellen van een effectief eetplan dat gegarandeerd positieve veranderingen teweegbrengt. Voor specifieke voedingsvragen of medische aandoeningen kunnen we u doorverwijzen naar een betrouwbare voedingsdeskundige.

Als u klaar bent voor voedingsadvies dat uw uiterlijk, welzijn en prestaties zal verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Begin vandaag nog aan uw reis naar een gezondere levensstijl met Timba Motivation!"
Haal het beste uit jezelf met onze Personal Training! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken en je algehele gezondheid te verbeteren. Kom langs voor een gratis consult en start jouw reis naar een betere versie van jezelf!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Bij Timba Motivation erkennen we dat elk lichaam en elke levensstijl uniek is. Onze aanpak reflecteert dit met gepersonaliseerde programma's variërend van traditioneel vetverlies en spierversterking tot gespecialiseerde trainingen gericht op specifieke sportdoelen en medische condities. Met onze uitgebreide expertise zetten we u centraal in elke sessie en elk doel, voor een training die echt bij u past.
Onze wereldklasse personal trainers staan voor u klaar in een exclusieve privéruimte, uitgerust met topapparatuur die tijdens uw sessie volledig tot uw beschikking staat. Geniet van ongeëvenaarde expertise in volledige privacy, een luxe trainingservaring die geheel op u is afgestemd.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
Personal trainer
Personal trainer
Diëtist
Afvallen hoeft geen zware strijd te zijn. Bij Timba Motivation, waar we al duizenden mensen succesvol hebben begeleid, begrijpen we de wetenschap achter gezond afvallen. Werk samen met ons team voor heldere voedings- en leefstijladviezen die niet alleen uw lichaam, maar ook uw kijk op voeding en zelfbeeld zullen transformeren.

Wij vermijden dieetfabels en intensieve bootcamps; in plaats daarvan bieden we gepersonaliseerde training en voedingsadvies, gericht op duurzame lichaamstransformaties. Neem contact op voor een eerste consult en ontdek onze privéfaciliteiten.

Start uw reis naar een levensveranderend gewichtsverlies met Timba Motivation.
De hele zomer lang bij Training Boutique: Elke 10e training gratis!
Bereik uw fitnessdoelen met onze deskundige trainers. Probeer een gratis training en profiteer van deze exclusieve zomerkorting!
Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 2 uur contact met u op om uw training te boeken.
Tarieven
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.