Personal training en voeding voor af te vallen
Deskundige, wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning die u zal helpen gewicht te verliezen op een snelle, gezonde en blijvende manier
Personal training & vetverlies voeding
Afvallen kan aanvoelen als ongelooflijk hard werken. Bijna iedereen heeft wel een mening over hoe het moet - maar veel minder mensen begrijpen de exacte wetenschap achter gezond afvallen.

Bij Timba Motivation begrijpen we dat, omdat we al duizenden mensen hebben geholpen met succesvolle afslankprogramma's. Als u met ons personal training team werkt, krijgt u eenvoudig te volgen voedings- en leefstijladviezen die uw manier van denken over voeding en wat u ziet als u in de spiegel kijkt zullen veranderen.

Wij doen niet aan dieetwaanzin of nieuwe bootcamp trainingen. Wij geven persoonlijke training en voedingsadvies op maat, waardoor uw lichaam zal veranderen op een manier die de meeste mensen niet voor mogelijk houden. Neem vandaag nog contact met ons op - wij nemen u mee voor een eerste consult, laten u onze privéfaciliteiten zien en zetten u op een gewichtsverliesreis die uw leven zal veranderen.
Een combinatie van lichaamsbeweging en gezond eten om u te helpen gewicht te verliezen
U weet waarschijnlijk al dat de meeste realistische afslanktechnieken bestaan uit een combinatie van beweging en veranderingen in de eetgewoonten. Er zijn maar weinig personal training- en voedingsdiensten die u helpen met elk aspect van gewichtsverlies. Toch is dit bij Timba Motivation precies wat we doen.

Gewichtsverlies begint met een gesprek. Als u in vertrouwen praat met een van onze personal trainers, helpt u ons een beeld te vormen van uw leven - hoe u eet, hoeveel u beweegt, hoe een typische dag eruit ziet, hoe uw slaappatroon is en zelfs naar welk voedsel u verlangt! Met deze informatie beginnen we te onderzoeken op welke gebieden u kleine maar belangrijke veranderingen kunt aanbrengen.

Ook hier hoeft u zich geen zorgen te maken, uw fysieke en mentale welzijn zijn de kern van alles wat we doen. We verwachten niet dat u morgen een marathon loopt, dagelijks naar de sportschool gaat of alleen maar van broccoli leeft! We stellen een realistisch eet- en beweegplan samen dat effectief en realistisch is en dat gewoon een duurzaam onderdeel van uw dagelijkse leven kan worden.
Maaltijdplannen die u zullen helpen om trek en gewichtstoename te vermijden
Voor veel mensen is tijd een grote factor als het gaat om gezond gewichtsmanagement. Ten eerste is er de tijd die nodig is om uit te zoeken wat en wanneer te eten. Dan is er natuurlijk ook nog de tijd die nodig is om boodschappen te doen, voor te bereiden en lekker gezond eten te koken. Vaak, met een zeer druk leven, is dit soort tijdsinvestering gewoon niet mogelijk.

Dit is precies waarom we samenwerken met Fresh Fitness Food - een gezondheidsmaaltijd prep en bezorgservice gevestigd hier in Amsterdam. Door samen te werken met Fresh Fitness Food helpen wij u bij het samenstellen van een trainings- en eetplan dat vrijwel geen tijd in beslag neemt. U krijgt elke dag vers bereide maaltijden rechtstreeks bij u bezorgd - kant-en-klaar en perfect afgestemd om u te helpen gewicht te verliezen.

Alle vers bereide maaltijden zijn glutenvrij. Daarnaast zijn er ook opties voor een scala aan dieetwensen en smaken, waaronder plantaardig, vegetarisch, pescotarisch en flexitariër. Als gezond eten altijd al veel moeite heeft gekost, dan is onze maaltijdservice een absolute spel-veranderaar.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Personal training gewichtsbeheersing in een privé-omgeving
U kunt er niet omheen, sportscholen kunnen intimiderend zijn - en als u al weinig zelfvertrouwen hebt, kan zelfs het idee om rond te kijken al afschrikwekkend zijn.
Bij Timba Motivation hanteren we een totaal andere benadering van persoonlijke training. Hier geen opschepperij, geen oordeel en geen ongemakkelijke omgeving. U werkt met een toegewijde personal trainer in uw eigen privéruimte voor personal training. U beschikt over uw eigen cardio-, gewicht- en conditioneringsapparatuur in uw eigen gedeelte van de studio. Als de studio niet praktisch is, werken we samen met online trainers om vanuit huis te trainen.
Onze studio's zijn prachtig, uitzonderlijk goed uitgerust en de thuisbasis van een divers team met een enorme verscheidenheid aan achtergronden. Van expertise op het gebied van hormonale onevenwichtigheden en gewichtsbeheersing rond de menopauze tot krachtcoaching van wereldklasse en event training - onze diepte van kennis en begrip is moeilijk te verslaan.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.