Pilates Training in Amsterdam
Bij Timba Motivation zijn de principes die Pilates zo effectief maken ingebouwd in alles wat we doen.
Pilates personal training in Amsterdam
Toen Joseph Pilates in de jaren 1920 pionierde met zijn ongelooflijke oefeningen voor lichaamsconditionering en training van de kernkracht, was het niet zijn bedoeling dat zijn methoden gecondenseerd zouden worden tot gehaaste lessen die na een dag werken in een paar wekelijkse lesjes geperst worden. In plaats daarvan was klassieke Pilates ontworpen als een holistische benadering van fitness en revalidatie. Bij Timba Motivation is dat precies het principes dat we gebruiken.
We bieden geen reformer Pilates lessen of groepspilates lessen aan. In plaats daarvan plaatsen we Pilates in het hart van onze op maat gemaakte trainingsprogramma's. We gebruiken een aantal van de methoden en oefeningen Pilates lessen met een mat, om u te helpen werken aan een strakkere, sterkere en gezondere versie van uzelf. Met de ervaren Pilates personal trainer Krisztina kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent.
Onze Pilates gebaseerde personal training wordt uitgevoerd in een speciale ruimte, met toestellen en de 1-op-1 aandacht van uw eigen deskundige personal trainer.
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met u samen in uw eigen personal training studio. Hierdoor heeft u privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die u nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
WAAROM ONS
Ervaren personal trainers
We weten dat een kwaliteitsvolle trainingservaring verder gaat dan opleiding. Het is de passie om te inspireren, het vermogen om te motiveren. Het is een verlangen om de doelen van onze klanten als eigen doelen te zien. Dat is wat u krijgt met onze personal trainers. Dit is onze belofte aan u.
Door krachttraining te combineren met hoge intensiteit intervaltraining, verbrandt u zoveel mogelijk calorieën tijdens en na de training.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Met onze complete begeleiding weet u in elk geval zeker dat u uw doelen écht gaat halen. Bij TM personal training draait het er volledig om dat u uw fitness & gezondheidsdoelstellingen behaalt.

— Persoonlijke aandacht
— Sneller resultaat
— Effectieve trainingsvormen
— Uitdagende workouts
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.