Krachttraining in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen  voor spieropbouw en krachttoename.
Krachttraining: personal trainer sessies
De beste personal trainers zullen u altijd vertellen dat het opbouwen van kracht veel meer inhoudt dan alleen maar extra gewicht op uw squat of bankdrukken stapelen. Om sterker te worden, is het essentieel dat u persoonlijke trainingssessies in evenwicht brengt met de juiste voeding en rust.

Bij Timba Motivation helpen we mensen al bijna 15 jaar om deze balans precies goed te krijgen. En we kennen niet alleen de wetenschap - elk lid van ons personal training team weet uit eerste hand wat er nodig is om spieren op te bouwen en kracht door het dak te laten gaan.

Als het opbouwen van uw kracht een van uw fitnessdoelen is, boek dan vandaag nog een gratis consult en praat met ons over hoe wij u kunnen helpen uitstekende resultaten te bereiken.
Personal training om op de juiste manier kracht op te bouwen
Het lijkt er misschien niet op, maar kracht en conditie is een hele kunst. U zal niet de kracht of het uiterlijk krijgen dat u wilt door alleen maar calorieën toe te voegen en te proberen een grotere maximale rep te bereiken. Als u dat doet, zal uw plateau na plateau bereiken, u zal lichaamsvet dragen waar u het niet wilt en u zou zelfs geblesseerd kunnen raken.

Bij Timba Motivation helpen we uw kracht op te bouwen op een rotsvaste fundering. Elke sessie met uw toegewijde kracht- en conditietrainer zal een betekenisvolle stap zijn naar spieropbouw en een toename in functionele kracht - zonder uw gezondheid in gevaar te brengen.

Vanaf uw consultatie bekijken we alle fysieke en mentale gezondheidsaspecten die een rol spelen om u sterker te maken. Hoe ziet een dag er voor u uit? Moeten we werken aan technieken om uw houding te corrigeren? Moeten we kijken naar aanpassingen in voeding of slaap voor een gezondere levensstijl? Wees gerust, als u sterker wilt worden, is er geen beter team om aan uw zijde te hebben!
Veelgestelde vragen
Iedereen is anders - met verschillende sterktes, zwaktes, lengtes van ledematen en trainingsgeschiedenis. Daarom zal er bij Timba Motivations nooit van u verwacht worden dat u grote gewichten tilt, alleen omdat andere mensen dat ook doen. In plaats daarvan beoordelen we u en uw capaciteiten zorgvuldig en beginnen dan op een veilige en doordachte manier met krachttraining.
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.