Personal training en voeding opleiding
Wij bieden gepersonaliseerde training en gezond eetadvies om u te helpen u op uw best te voelen. Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Personal training en voeding voor de algemene gezondheid: Amsterdam
Personal training en voeding op maat is voor iedereen anders. Voor elke persoon die af wilt vallen, spieren op wilt bouwen of deel wilt nemen aan een evenement, is er een andere persoon die er gewoon voor wil zorgen dat hij zo fit, gezond en veerkrachtig mogelijk blijft.

Als dit klinkt zoals u, betekent onze aanpak van persoonlijke training en voedingsadvies dat we ideaal geplaatst zijn om te helpen. Een goed evenwicht tussen personal training en een gezond dieet is de sleutel tot meer energie, een betere nachtrust, een gezonde gewichtsbeheersing, een beter mentaal welzijn, een betere stressbeheersing en nog veel meer.

Natuurlijk, in een wereld van ongezonde vetten versus gezonde vetten, eiwit versus koolhydraten en volle granen versus geraffineerde granen, kan het volhouden van een evenwichtig dieet net zo aanvoelen als hard werken. Dit is precies waarom we samenwerken met een partner voor het bereiden en bezorgen van maaltijden die gezonde maaltijden bij u thuis kan bezorgen - vers bereid, klaar om te eten en boordevol voedzame ingrediënten om u gezond te houden.

Als u meer wilt weten over personal training en gezonde voeding, dan horen wij graag van u.
Meer dan alleen een gezond gewicht behouden
Lichaamsgewicht kan soms een beetje een afleidingsmanoeuvre zijn als het om gezondheid gaat. Misschien bent u tevreden met uw gewicht, maar zou u willen dat u zich energieker, alerter, productiever, relaxter en over het algemeen beter voelt.

De waarheid is dat er veel meer is om rekening mee te houden als het gaat om algemene gezondheid en welzijn. Er is uw bloeddruk, bloedsuikerspiegel, hydratatieniveaus, de kwaliteit van uw slaap, het houden van een gezond immuunsysteem en nog veel meer factoren. Bij Timba Motivation houden we niet alleen rekening met al deze factoren, we hebben de mogelijkheid om u te helpen ervoor te zorgen dat elk van deze factoren perfect in balans is.

Ons in-house team van coaches en fysiotherapeuten biedt het soort zorg dat niets aan het toeval overlaat.
Een gezond dieet in evenwicht brengen met het echte leven
De privéfaciliteiten in de studio's van Timba Motivation bieden u een uitstekende persoonlijke trainingsservice - maar we weten dat trainen slechts een deel is van het goed voelen.

Als u graag een begin wilt maken met een nieuwe manier van eten, kunnen wij samen met u een persoonlijk maaltijdplan samenstellen dat is afgestemd op een goede gezondheid. Onze partner voor het bereiden en bezorgen van maaltijden brengt elke dag voedzame verse maaltijden bij u thuis of op het werk – direct klaar om gegeten te worden - zonder voorbereiding en zonder afwas!

Als u besluit dat vers bereide producten die perfect in balans zijn met uw gezondheidsdoelen een goed idee zijn, kunnen wij u helpen bij de volgende stappen. Natuurlijk, als u geniet van uw tijd in de keuken en gewoon wat tips van ons team wilt over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw dieet het beste is, kunnen we dat ook doen!
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Maaltijdplanning en voedingsondersteuning
Het is eerlijk om te zeggen dat het werken met een personal trainer vaak slechts een deel van het plaatje is als het gaat om het optimaliseren van uw algehele gezondheid. U weet waarschijnlijk al hoe belangrijk het voedsel is dat u eet - en zelfs als een gezond diner als een uitdaging aanvoelt, zijn wij er om u te helpen het goed te doen. Of u nu alleen een paar tips wilt om voeding wat begrijpelijker te maken - of als u met onze partner wilt samenwerken om elke dag kant-en-klare maaltijden aan huis te laten bezorgen, wij kunnen het voor u regelen.
Voedingsadvies en maaltijdplanning worden ook altijd rond u opgebouwd. Wanneer u samenwerkt met Timba Motivation om uw voeding op orde te krijgen, kunt u verwachten dat het advies dat u krijgt net zo gepersonaliseerd is als uw trainingsplan. Zowel ons team als onze partner voor maaltijdbereiding en -bezorging kunnen werken met alle dieetwensen en persoonlijke smaken - dus of u nu glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch, vegetarisch, pescatarisch - of een combinatie van bovenstaande bent, wij zullen u helpen ervoor te zorgen dat wat er op uw bord ligt precies goed is voor de algemene fitheid en gezondheid.
Online personal training mogelijkheden
Bent u bang dat u niet altijd naar onze studio's kan komen?

Maakt u zich geen zorgen. U hebt altijd de mogelijkheid om online contact op te nemen met onze personal trainers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stilstaat of de aandacht verliest tijdens uw reis om vet te verliezen.

Laat u niet misleiden door te denken dat online personal training niet zo effectief is omdat u niet in de sportschool bent - onze personal training experts weten precies wat er nodig is om u op het juiste spoor te houden, zelfs als u thuis traint of in een hotelkamer (of bij het zwembad!) als u niet in de buurt bent.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.