Personal trainer Amsterdam
Vetverlies voor mannen in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Training voor vetverlies bij mannen: Amsterdam
Hoewel elk Timba Motivation lid een individu is met specifieke gezondheids- en fitnessdoelen, zijn er soms specifieke programmas die we iedere keer opnieuw gebruiken - gewoon omdat ze zo effectief zijn. Ons vetverliesprogramma voor mannen is een van de meest effectieve programmas die we ooit hebben gemaakt. We hebben dit programma gebruikt om talloze mannen te helpen bij het transformeren van wat ze zien als ze in de spiegel kijken.
Geef het Timba Motivation team 8-12 weken de tijd en wij helpen u het soort resultaten te bereiken dat de meeste mensen niet voor mogelijk houden. Geen dieet of bootcamps - alleen bewezen strategieën waarmee u vet verbrandt, gewicht verliest en blijvend vetvrije spiermassa opbouwt in onze privé-training studios. En het mooiste is, we doen het met minimale verstoring van uw dagelijks leven.
Verlies lichaamsvet en bouw kracht, spieren en zelfvertrouwen op
Als man kunt u last krijgen van uw gewicht en hardnekkig buikvet. Meestal komt dat doordat de calorie-inname en de hoeveelheid beweging die u elke dag krijgt niet in balans zijn. Vaak is het niet het getal op de weegschaal dat u waarschuwt voor het probleem. In plaats daarvan is het het feit dat uw favoriete shirt u niet meer zo goed staat als vroeger.

Of het feit dat u s'middags minder energie hebt of dat de hersenen meerdere koppen koffie nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Soms heeft u gewoon het gevoel dat u niet meer zo enthousiast of gedreven bent als vroeger.

We hebben goed nieuws. U bent niet alleen met deze gevoelens - honderden mannen hebben onze persoonlijke training gevolgd en hebben hetzelfde ervaren als jij op dit moment. We kunnen u beloven dat onze personal training en ons persoonlijke voedingsadvies voor mannen om uw vet te verliezen vanaf dag één uw gevoel zal veranderen.
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met je samen in jouw eigen personal training studio. Hierdoor heb je privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die je nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Niemand wil in een rij wachten om apparatuur te gebruiken die moet worden schoongemaakt voordat je gaat trainen. Bij Timba Motivation zijn we er trots op dat we het anders doen. Bij ons geniet je van een in-house personal trainer en een eigen persoonlijke workoutpod. Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens jouw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die je nodig hebt!
Wat zijn jouw gezondheids- en fitnessdoelen?
Personal training begint niet op de loopband of bij de gewichtenbank - het begint met een gesprek. Bij Timba Motivation bespreken we waar je naartoe wilt - en als we dat weten, heb je een personal trainer aan je zijde die je elke sessie de nodige ondersteuning geeft om jezelf iedere keer weer te overtreffen.
Wij helpen je jezelf te transformeren. Jouw persoonlijke trainingsplan zal niet gebaseerd zijn op een dieet of extreme sportsessies - het zal gebaseerd zijn op de echte wetenschap en de bewezen lichaamstransformatietechnieken die we al meer dan 15 jaar met succes toepassen bij onze klanten!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Jouw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programmas die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die jou in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Personal training
Onze personal trainers van wereldklasse werken met je samen in jouw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens jouw sessie exclusief voor jou is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
Online training
Kan je niet naar de studio komen? Ben je op reis met je werk? Wil je je training bijhouden tijdens een vakantie? Geen probleem! Met onze op maat gemaakte trainingsapp en live video sessies kan jouw personal trainer je gefocust en op koers houden, waar het leven je ook brengt.
Ondersteuning van de voeding
We kunnen een ongelooflijk scala aan voedingsinformatie, advies en partnerdiensten aanbieden - van informele eettips tot gezonde, kant-en-klare maaltijden die zijn bereid met jouw doelen in gedachten en die elke dag vers bij je aan de deur worden bezorgd.
Spieren opbouwen
Spiergroei kan een enorm verschil maken voor de vorm van het lichaam - het geeft je een strakker, meer afgetraind lichaam terwijl het je helpt om je sterker en zelfverzekerder te voelen. Elke personal trainer van Timba Motivation weet precies wat er nodig is om vetvrije spieren op te bouwen.
Gewichtsverlies
Als je wilt af te vallen, zal jouw personal trainer een programma op maat opstellen dat gericht is op het verminderen van lichaamsvet. Voortdurende ondersteuning maakt het oneindig veel gemakkelijker om naar jouw doel te blijven werken, veelvoorkomende fouten te vermijden en gezond te blijven terwijl de weegschaal beweegt.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.