Vetverlies voor mannen in Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
Training voor vetverlies bij mannen: Amsterdam
Hoewel elk Timba Motivation lid een individu is met specifieke gezondheids- en fitnessdoelen, zijn er soms specifieke programmas die we iedere keer opnieuw gebruiken - gewoon omdat ze zo effectief zijn. Ons vetverliesprogramma voor mannen is een van de meest effectieve programmas die we ooit hebben gemaakt. We hebben dit programma gebruikt om talloze mannen te helpen bij het transformeren van wat ze zien als ze in de spiegel kijken.
Geef het Timba Motivation team 8-12 weken de tijd en wij helpen u het soort resultaten te bereiken dat de meeste mensen niet voor mogelijk houden. Geen dieet of bootcamps - alleen bewezen strategieën waarmee u vet verbrandt, gewicht verliest en blijvend vetvrije spiermassa opbouwt in onze privé-training studios. En het mooiste is, we doen het met minimale verstoring van uw dagelijks leven.
Verlies lichaamsvet en bouw kracht, spieren en zelfvertrouwen op
Als man kunt u last krijgen van uw gewicht en hardnekkig buikvet. Meestal komt dat doordat de calorie-inname en de hoeveelheid beweging die u elke dag krijgt niet in balans zijn. Vaak is het niet het getal op de weegschaal dat u waarschuwt voor het probleem. In plaats daarvan is het het feit dat uw favoriete shirt u niet meer zo goed staat als vroeger.

Of het feit dat u s'middags minder energie hebt of dat de hersenen meerdere koppen koffie nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Soms heeft u gewoon het gevoel dat u niet meer zo enthousiast of gedreven bent als vroeger.

We hebben goed nieuws. U bent niet alleen met deze gevoelens - honderden mannen hebben onze persoonlijke training gevolgd en hebben hetzelfde ervaren als jij op dit moment. We kunnen u beloven dat onze personal training en ons persoonlijke voedingsadvies voor mannen om uw vet te verliezen vanaf dag één uw gevoel zal veranderen.
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Wij zijn er absoluut zeker van dat ons hooggekwalificeerde team de beste personal trainers in Nederland zijn. Onze trainers werken individueel met u samen in uw eigen personal training studio. Hierdoor heeft u privé toegang tot alle ruimte en apparatuur die u nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken!
Deze prachtig geprepareerde en gepresenteerde ruimte is exclusief voor tijdens uw training - met alle cardio-, gewichthef- en mobiliteitsapparatuur die u nodig hebt!
Wat zijn uw gezondheids- en fitnessdoelen?
Personal training begint niet op de loopband of bij de gewichtenbank - het begint met een gesprek. Bij Timba Motivation bespreken we waar u naartoe wilt - en als we dat weten, hebt u een personal trainer aan uw zijde die u elke sessie de nodige ondersteuning geeft om uzelf iedere keer weer te overtreffen.
Wij helpen u zichzelf te transformeren. Uw persoonlijke trainingsplan zal niet gebaseerd zijn op een dieet of extreme sportsessies - het zal gebaseerd zijn op de echte wetenschap en de bewezen lichaamstransformatietechnieken die we al meer dan 15 jaar met succes toepassen bij onze klanten!
WAAROM ONS
Trainingen op maat
Uw lichaam en levensstijl zijn volledig uniek, wat goed in de aanpak van Timba Motivation wordt weerspiegelt. Van conventioneel vetverlies en spierversterkende transformaties tot meer gespecialiseerde programma’s die zijn opgebouwd rond specifieke sportcoaching en medische aandoeningen, we hebben een bijna eindeloze kennisbasis en een manier van werken die u in het middelpunt van elke sessie en elk doel plaatst.
Onze personal trainers van wereldklasse werken met u samen in uw eigen privéruimte - met apparatuur die tijdens uw sessie exclusief voor u is. Ongeëvenaarde kennis en absolute privacy.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Elke Timba Motivation coach is gekwalificeerd op het hoogste niveau en heeft minstens vijf jaar ervaring in het geven van personal, één op één trainingssessies op maat.
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
Personal training op maat
150
195
Tarieven
€70/per sessie
1 training per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€67.5/per sessie
2 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
€65/per sessie
3 trainingen per week
— Personal training op maat
— Persoonlijk voedingsplan
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
All-Inclusive — voor alle leden
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.