Personal trainer Amsterdam
Personal trainer Amsterdam
Meld u nu aan voor een gratis proefles en leer in een uur hoe u effectief kunt trainen.
OVER ONS
Personal Training Amsterdam
Welkom bij Timba Motivation. Wij zijn een elite personal training service met een verschil. Vertrouw ons uw gezondheids- en fitnessdoelen toe en wij helpen u resultaten te bereiken. Onze training is gebaseerd op wetenschap, wat betekent dat er een doel zit achter elke oefening die je doet.

Onze toewijding aan u is wat ons onderscheidt.
WAAROM ONS
Ervaren personal trainers
We weten dat een kwaliteitsvolle trainingservaring verder gaat dan opleiding. Het is de passie om te inspireren, het vermogen om te motiveren. Het is een verlangen om de doelen van onze klanten als eigen doelen te zien. Dat is wat u krijgt met onze personal trainers. Dit is onze belofte aan u.
Afvallen
Door krachttraining te combineren met hoge intensiteit intervaltraining, verbrandt u zoveel mogelijk calorieën tijdens en na de training.
Spiermassa opbouwen
Met onze trainingsmethoden waarin samengestelde en isolatiebewegingen worden gecombineerd, pakken we uw spieren effectief en efficiënt aan om spiergroei te stimuleren.
Sterker worden
Wij ontwerpen onze trainingsprogramma's met een functionele filosofie in gedachten. Alles is ontworpen om uw lichaam te versterken, terwijl u betrokken blijft - mentaal en fysiek.
Beter bewegen
Onze training is ontworpen om uw houding te verbeteren en uw mobiliteit en flexibiliteit te vergroten, zodat u beter kunt bewegen en pijnvrij kunt zijn in het dagelijks leven.
TEAM
Toegewijde en ervaren personal trainers
Met onze complete begeleiding weet u in elk geval zeker dat u uw doelen écht gaat halen. Bij TM personal training draait het er volledig om dat u uw fitness & gezondheidsdoelstellingen behaalt.

— Persoonlijke aandacht
— Sneller resultaat
— Effectieve trainingsvormen
— Uitdagende workouts
CALL TO ACTION
Start nu met een gratis proefles en de startersdeal 3 sessies voor €150
Heeft u nog steeds twijfels of personal training bij u past?

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. U hoort hoe we u kunnen helpen en daarnaast krijgt u een gratis op maat gemaakte personal training sessie van ons! Dit alles geheel vrijblijvend.
All-Inclusive — voor alle leden
Gekwalificeerde en ervaren diëtist
Private training studio
Fitness Performance app
De fitste u
Zichtbare resultaten
Water- en handdoekenservice
Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.